Házirend

1, Nyitva tartás: előzetes telefonos időpont-egyeztetés alapján történik hétfőtől szombatig. Vasárnap és ünnepnapokon nem dolgozom.

2, Bejelentkezés: Időpontot a 06-30-10-121-10 telefonszámon lehet egyeztetni velem, vagy a weboldalon a „Kapcsolat” menüpont alatti üzenetküldőn keresztül. Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, az azt jelenti, dolgozom, de amint végeztem a vendégemmel, mihamarabb vissza fogom Önt hívni. Időpont egyeztetéshez, a szolgáltatás elvégzéséhez, kalkuláljon megfelelő időt!

3, Időpont lemondása: Amennyiben a lefoglalt időpontra nem tud megérkezni, mert közbejött váratlan esemény, ebben az esetben 1 - 2 nappal korábban kérem jelezni, egyeztetünk másik megfelelő időpontot. Amennyiben a vendég két egymást követő lefoglalt időpontban nem jelenik meg és erről nem értesített, úgy a jövőben Őt sajnos nem tudom fogadni.

4, Megjelenés a lefoglalt időpontban: Kérem, a megbeszélt időpontra érkezzen pontosan, vagy előtte pár perccel. Esetleges késést (10 perc) kérem telefonon jelezni, ennél későbbi érkezés esetén a kért szolgáltatás még módosítható. 15 - 20 perces késés után sajnos nem tudom elkezdeni a munkát, új időpont egyeztetése szükséges. Lehetőség szerint a megbeszélt időpontra EGYEDÜL érkezzen, kísérő, gyermek, rokon, barát, kisállat nélkül.

5, Higiénia: A stúdió egész területén tilos dohányozni és alkoholt fogyasztani. A megérkezést követően kérem az utcai cipőt lecserélni a kikészített vendég-papucsra. Amennyiben betegnek érzi magát (lázas, náthás, köhög), egyeztessünk új időpontot, ellenkező esetben a szolgáltatást nem tudom elvállalni.

6, Kizáró tényezők: Nem tudom vállalni -, ha fertőző, sérült bőr, illetve beteg körömmel érkezik a vendég. A lefoglalt időpont, még nem jelenti a szolgáltatás elvégzését. Minden kedves vendégemnek a szolgáltatás megkezdése előtt, megtekintem a körmeit, amennyiben úgy látom alkalmatlan a szolgáltatásra, nem tudom vállalni a köröm elkészítését.

7, Egyebek:

  • A francia köröm készítését kérem előre jelezni, mert többlet időt vesz igénybe és ezzel az idővel nekem kalkulálnom kell. 
  • Körömkészítés közben kerüljük a hajjal, bőrrel való érintkezést, mert ezzel összezsírozhatjuk a köröm felületét, ami a köröm tartósságát befolyásolja. A szolgáltatás időtartama alatt nem lehet telefont használni, enni és illemhelyre menni. 
  • Készítsen elő mindent, amire szüksége lehet, mert a munka megkezdéstől a táskába nem fog tudni belenyúlni.
  • Az általam előkészített körmeit ne piszkálja, ne manikűrözze, mert zsíros lesz, emiatt nem lesz tartós a köröm. A munkavégzés alatt kérem, ne tartsa megfeszítve a kezeit, minél lazábban tartsa, ezzel megkönnyíti a munkámat.
  • Köröm készítés előtt közvetlenül ne krémezze, ne áztassa kezét vízben, mert felpuhulnak a körmei és ha nincs idő rendesen kiszáradni, könnyen fellevegősödhetnek a körmök.
  • Hozott anyagból nem dolgozok, más munkája után garanciát nem tudok vállalni. Amennyiben olyan Vendég érkezik, akinek már van fent valami (erősített géllakkozást, műköröm építést, töltést) úgy tudom vállalni, ha előtte leszedem a fent lévő anyagot és az alapozástól kezdve én készítem el a munkát, ekkor tudok rá garanciát vállalni. Garancia csak a rendeltetésszerű használatra vonatkozik, amennyiben nem vigyáz a körmeire, vagy erőteljesebb mechanikai hatás éri, az nem garanciális esemény.

8, Fizetés: Minden szolgáltatás a munka elkészültével ott helyben, a munkavégzés helyén, azonnal fizetendő. Az árak forintban értendők, csak készpénzzel, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.  Az Árlista megtekinthető a weboldal Árlista menüpont alatt. A feltüntetett árak nem alkuképesek. 

9, Fényképkészítés: A szolgáltatás végén, az elkészített munkáról fotót készítek, melyet marketing célra a vendég nevének feltüntetése nélkül megjelenítek a weboldalam Referenciák” menüpont alatt.

10, Módosítás: Házirend bármikor módosításra kerülhet. A Házirendet a Vendég önmagára nézve kötelezőnek tekinti az időpont kérésével és automatikusan elfogadja, betartja annak pontjait. A Házirend nem ismerete nem mentesít annak be nem tartása alól. Amennyiben előre nem kért a Vendég időpontot, nem feltétlenül áll rendelkezésre szabad hely. 

A mukoromsiofok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.