Néhány gondolat a kézápolásról, műkörömépítésről

Siófok, SZÉP KEZEK köröm stúdió. Mindenkinek névre szóló reszelő

 

A kézápolás és műkörömépítés rövid, jellemző leírása

A Kézápoló és műkörömépítő szakember könyéktől ujjhegyig történő ápolásával őrzi meg a kéz egészséges állapotát, vagy szükség esetén az esztétikai hatást is fokozva, ápoló anyagok, technológiák, alkalmazásával javítja azt. A köröm ápolása során hagyományos (klasszikus) manikűr technológiát vagy (modern) francia manikűr technológiát alkalmaz, esetenként a japán manikűrrel, vagy díszítéssel kiegészítve.
A műköröm alapanyagokkal sablonos-, megerősítő-, körömágy hosszabbító-, díszítő- vagy töltés technológiát alkalmazva a zselé, akril gél, vagy a porcelán anyagok tulajdonságait felhasználva készít szebb, teherbíróbb műkörmöket. A kezelést szinten tartó házi tanáccsal látja el a vendéget.
Különösen ügyel arra, hogy egészséget veszélyeztető vagy egészségre ártalmas következményeket a végzett szolgáltatás során ne idézzen elő. Csak egészséges kézen dolgozhat. A szolgáltatás megkezdésekor végzett állapotfelmérés alkalmával, ha az egészséges állapottól eltérő elváltozást észlel, dönt a szolgáltatás elvégzésének módjáról, vagy orvosi segítség igénybevételét ajánlja.

 

Siófok, műköröm stúdió. Csak fegyelmezetten, szakszerűen, betartva a technológiát

A kézápoló és műkörömépítő jogosultsága

A kézápoló, műkörömépítő szalon megtervezésére és a mindenkori hatályos jogszabályok szerinti működtetésére jogosult. Felkészül a szépészeti szolgáltatás feladataira. Megtervezi és előkészíti a szolgáltatást. Elvégzi a kézápolás folyamatát. Elvégzi a műkörömépítés folyamatát, az anyagcsoportnak, technikáknak és a kezelési tervnek megfelelően.

Elvégzi a köröm - és a cuticula (körömbőr) ápolását klasszikus,- francia, vagy japán manikűr technológia alkalmazásával. Megtervezi és elvégzi a bőrápolási folyamatokat. Díszítést végez. Kézápolás- és műkörömépítéshez kapcsolódó egyéb feladatokat elvégzi. Elvégzi a szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb napi feladatokat.

 

Manikűrözés, műkörömépítés, géllakkozás, kézápolás, szép kezek

A műkörömépítés lényege: a köröm megerősítése, építése, hosszabbítása, esztétikusabbá tétele

Ha kezeink látszanak, fontosak az ápolt kezek és a szép körmök. Ma minden csinos nőnek, elegáns férfinak, feltétlenül egészséges és ápolt körmei kell, hogy legyenek, ne kelljen szemlesütve kezet fogniuk másokkal, vagy szégyenkezniük egy névjegykártya átnyújtásakor. Egy kézfogás is, sokat elárul rólunk. A kezek, körmök ápoltsága pedig az igényes, a tökéletes megjelenés szimbóluma.
Külön jelentősége van annak, hogy egy adott kéz mitől lesz szép? A körömformák, a színek, a technikák alkalmazásának szempontjai azok, hogy Vendégemnek milyen adottságúak a kezei és mivel foglalkozik? Műkörömépítéssel ugyanis, a körmök alakjával, a hosszával, a körmök színével, a diszkréten visszafogott, szolid díszítéssel, úgy lehet befolyásolni az adott kezet, hogy az elegáns és esztétikus legyen. Szép köröm és kéz az, amit az általános közízlés, annak fogad el. A kiváló és erős anyagok használata, a körmök tartósságát befolyásolja.

 

Sokféle szín és anyag közül válogathatunk Siófokon a SZÉP KEZEK köröm stúdióban
Sokféle szín és anyag közül válogathatunk Siófokon a SZÉP KEZEK köröm stúdióban
Szerencsére számos körömápolási technika közül válogathatunk, legyen szó manikűrről, géllakkozásról vagy műköröm-építésről. A rengeteg körömforma (lekerekített, ovális, szögletes, hegyes, mandula), vagy a színek, a díszítések mellett azonban, maradjunk szolidak. A figyelem központjába kerülő ápolt kéz és körmök hatással vannak, annak szemlélőjére. Aki nézi, nem arra kíváncsi milyen extrém körmök léteznek, hanem arra, milyen körmöktől lesz szép a keze? Az egyszerű arányos formák, harmonikus színek, széppé teszik a kezeket. 

A mukoromsiofok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.